Rockports Born To Run
 
Month: <span>January 2021</span>

Fenris Àr hemma!

Idag har Fenris flyttat hem!

Idun var skeptisk mot nykomlingen till att börja med, men efter att de fÄtt hÀlsa ordentligt och varit ute nÄgra korta promenader (kanske nÄgra hundra meter Ät gÄngen, om man rÀknar med allt som det blev fram och tillbaka pÄ hans initiativ, men aldrig lÀngre Àn kanske 20 meter frÄn huset) och jag lekte godisautomat Ät henne nÀr han var i nÀrheten, sÄ har hon lugnat ner sig.

Just nu ligger de nÄgon meter frÄn varandra i vardagsrummet och om inte sover, sÄ i alla fall vilar. Fenris har hittat en liten lya under soffbordet.

Halsband och namnbricka Àr inga problem för Fenris, och koppel Àr ju i valpvÀrlden till för att tuggas pÄ. Det blir snabbt vÀldigt trassligt med tvÄ koppel varav ett till en hund som inte Àr koppeltrÀnad, men vad vÀntar man sig? SÄ klart mÄste man utforska vÀrlden.

Grus, högt grĂ€s, snö, frusen Ă„kermark – hĂ€r bĂ€r det bara framĂ„t, bakĂ„t, Ă„t sidorna och tillbaka igen mellan mina ben!

Bilresan hem gick hur bra som helst, han fick busa lite innan och somnade nog snart nÀr vi hade Äkt. Han var tyst och lugn hela resan, förutom nÄgra minuter precis nÀr vi Äkte ivÀg.

En vÀldigt kort session ensamhetstrÀning blev det ocksÄ nÀr jag gick ut till bilen med Idun för att hÀmta in nÄgra saker och lÄta henne kissa. Gick hur fint som helst.

Bilder fĂ„r bli lite senare. 🙂

Det hÀr ska nog bli bra till slut!